AVONDVIERDAAGSE 2008
Op maandag 2 juni gaat de avondvierdaagse van start.
Vanaf 17.45 uur is er nog gelegenheid om in te schrijven, de kosten zijn dan €4,00

Ondanks de  werkzaamheden aan de wegen zijn we er weer in geslaagd zoveel mogelijk wijken aan te doen. Zo komen de lopers in De Struyten, De Kooistee,
De Vesting, Zuidwest alsmede Den Bonsen Hoek en de langste afstanden zelfs tot in Oudenhoorn.   


Sjaak Roelofs van de Hypotheekshop en onze voorzitter Piet Poot
bezegelen de samenwerking m.b.t. het promoten van de avondvierdaagse.
Hellevoetsluis zal, dankzij de Hypotheekshop, opgesiert worden met reclameborden waarop iedereen aangemoedigd wordt mee te doen aan dit sportieve wandelfestijn…

Ook dit jaar zijn er weer enkele bedrijven die lopers van een traktatie of iets anders zullen voorzien. Hoewel er nog contacten zijn met enkele bedrijven kunnen we nu al melden dat de volgende bedrijven hebben toegezegd t.w.: De Hypotheekshop, Land- en Tuinbouw promotieteam, Plus Trommel, de Kinderkoepel en de Rabobank.

Natuurlijk vinden alle wandelaars het leuk om ingehaald te worden. Onderstaand vindt u een stukje van de route. Zo kunt u zelf bepalen waar u gaat staan om de sportievelingen met open armen te ontvangen.
We hopen natuurlijk op mooi weer. Weet u het nog de laatste avond vorig jaar: onweer, plensbuien, plassen stampen enz. Gelukkig zat de sfeer er toen, ondanks het noodweer, goed in maar we hopen dit jaar echt op een drogere inhuldigingsavond!!

Intocht route…
Ravelijnstraat – r.d. Pieter Poststraat – r.a.  Jan Blankenstraat – l.a Kanaalweg w.z.- bij bushalte oversteken naar voet-/fietspad langs winkelcentrum – door het winkelcentrum – Plataanlaan oversteken –  via voetpad naar finish bij de KDO-foyer.  
 
Ook dit jaar worden de lopers het laatste gedeelte weer met muziek ingehaald.
Medewerking wordt verleend door:
Sempre Crescendo
Voorne Putten
Brasband De Roots
DJ.Pascal Pelkmans

We wensen iedereen veel wandelplezier!!!
 

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *