Sebastiaan Willemsen naar NK 2008


Benno, Jop en Sebastiaan met Jeffrey Wammes…

Volendam. Op zaterdag 17 mei werd in Volendam gestreden voor de laatste tickets voor deelname aan het NK op 31 mei en 1 juni in Bergen op Zoom. Alle deelnemende turners streden voor elk tiende punt. Per divisie en niveau konden de eerste zes deelnemers zich plaatsen voor het NK. KDO had in de ochtendwedstrijd drie deelnemers bij de jongens in de tweede divisie in niveau 8.


Sebastiaan heeft zich geplaatst voor het NK!!!

Enkele weken geleden hadden Benno Hammerstein, Jop van Gogh en Sebastiaan Willemsen zich met perfect turnen weten te plaatsen voor de wedstrijd in Volendam. In Volendam waren alle drie de KDO Cycle Parts turners net iets minder op dreef ten opzichte van de wedstrijd in Emmen. Dit was van het begin af aan zichtbaar en kwam ook in de score tot uiting. Alleen bij de toestellen brug en rekstok, de laatste twee toestellen, waren alle drie onze turners weer op hun oude turnniveau. Uiteindelijk werd Benno twaalfde, Jop negende en Sebastiaan zesde. Sebastiaan Willemsen heeft zich hiermee als enige KDO turner weten te plaatsen voor het NK 2008.

In de middagwedstrijd mochten in divisie drie, niveau 8, Kay Schreiner en Dennis Jongeling proberen ook een NK plaats te veroveren. Helaas lukte het dit tweetal niet om bij de eerste zes te komen. Op de toestellen paard voltige en brug hadden Kay en Dennis waardevolle tienden van punten laten liggen waardoor Dennis achtste en Kay negende werd.

Dat het Nederlandse mannen turnniveau explosief gestegen is, is nu ook bij de Hellevoetse turners doorgedrongen. Mede door het hoge landelijke turnniveau is de prestatie van Sebastiaan Willemsen nog meer op waarde te schatten. Wij wensen Sebastiaan heel veel succes op het NK dat op 31 mei in Bergen op Zoom gehouden wordt.

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *