Het regende pijpenstelen, het was dan ook maar goed dat de Paashaas zijn eieren niet buiten verloren was!!! In de gymzaal lagen ze werkelijk overal. Het mandje van de Paashaas was zo ‘lek als een mandje’ geweest, dat was wel duidelijk!!!

De eerste groep bestond uit vijf hulpjes voor de Paashaas. Beetje weinig maar ook wel lekker voor de allerkleinsten dat ze alle ruimte hadden om te zoeken. Want dat was nog een heel karwei!!

Naast alle gekleurde eieren was er ook een GOUDEN ei. Er waren door de Paashaas twee prijzen beloofd. Een voor degene die de meeste eieren terug zou vinden en een voor degene die het GOUDEN ei vond!!!
 


Voor meer foto’s, kijk in het fotoalbum op deze website…
 

Tessa vond maar liefst 52 eieren en Femke was de gelukkige die het GOUDEN ei vond. Allebei mochten ze op het ereschavot om, onder luid applaus van alle ouders en andere supporters, een pluchen Paashaas met chocolade-eieren in ontvangst te nemen.
 


Voor meer foto’s, kijk in het fotoalbum op deze website…

Toen mocht de tweede groep de zaal in. Hier waren maar liefst 36 jongens en meisjes gekomen om de Paashaas te helpen.
Tot ieders grote verrassing bleek de Paashaas zelfs twéé GOUDEN eieren verloren te zijn!!! Gelukkig zijn ze allebei teruggevonden, een door Björn en een door Leoni. Van deze groep vond Nicky de meeste eieren.
Voor Björn en Leoni waren er pluchen Paashazen met chocolade-eieren en voor Nicky een plastic buis vol heerlijke snoepjes.
 

Het was een gezellige drukte in de KDO-foyer waar voor alle kinderen een glas ranja en voor alle ouders een kopje koffie of thee geschonken werd.

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *