Tweede bestuurlijk overleg samengaan Turnbizzz en KDO-Sport.

Donderdagavond 27 maart heeft het 2e bestuurlijk overleg tussen Turnbizzz en KDO-Sport plaatsgevonden. Onderwerp was natuurlijk het samengaan van de twee verenigingen. 

Eerst werd door beide voorzitters toegelicht hoe de structuur binnen beider verenigingen is opgebouwd, het omvangverschil van de verenigingen is natuurlijk duidelijk merkbaar in structuren en werkwijzen. KDO-Sport heeft tenslotte 750 leden en Turnbizzz 45 leden.

Ook kwam uiteraard de financiële positie ter sprake. Natuurlijk zijn er een aantal zaken naar voren gekomen die nog wat studie nodig hebben, denk hierbij aan het invullen van de trainingen en bestuurstaken. Afgesproken is, om voor al die onderwerpen die te maken hebben met de overgang van Turnbizzz naar KDO-Sport, een zogenaamd plan van aanpak te schrijven, zodat niets vergeten wordt.

Op deze manier werken we er naar toe om al voor de zomervakantie te starten met gezamenlijke trainingen zodat we gelijk vanaf de start van het volgende seizoen als één vereniging functioneren.

Piet Poot
Voorzitter KDO-Sport

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *