Op zaterdag 29 maart moesten Dennis Jongeling en Kay Schreiner naar Zwijndrecht voor hun ½ finale richting NK turnen. Dennis en Kay turnden een goede wedstrijd en maakte na drie van de zes toestellen zelfs kans om bij de eerste acht te komen. De eerste acht plaatsen zich direct voor de NK finale. De plaatsen negen t/m twintig hebben recht op een Play Off wedstrijd. In die Play Off, op 17 mei in Volendam, strijden de nummers 9 t/m 20 voor nog eens 6 finaleplaatsen, waardoor het totaalaantal finalisten dan 14 zal zijn. Dennis werd in Zijndrecht 15de op de voet gevolgd door Kay die 16 werd. Beide mogen in Volendam nog eens proberen die felbegeerde NK finale te halen.

Op zondag 30 maart was het de beurt aan Patrick van Dam. Voor de categorie junioren 1, waarin Patrick is ingedeeld, telt een andere kwalificatienorm. Patrick moet aan twee wedstrijden deelnemen en na die twee moet hij in totaal bij de eerste 14 turners zijn. In Zwijdrecht turnde Patrick een goede stabiele wedstrijd zonder noemenswaardige fouten. Patrick was enigszins teleurgesteld toen hij als 17de geëindigd bleek te zijn. Hij zal dus voor zijn tweede wedstrijd net iets meer geluk moeten hebben om bij de eerste 14 turners te eindigen. Dit mag Patrick proberen op zondag 13 april in Emmen.  

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *