Het was geen grote opkomst op donderdag 20 maart. Het weer werkte misschien niet mee en misschien moeten onze jeugdleden er nog aan wennen dat er speciaal voor hen een ledenvergadering wordt gehouden.


 

Een van de agendapunten van deze vergadering was het oprichten van een Jeugdcommissie. Onze organisatie wordt binnenkort uitgebreid met een activiteitencommissie en als onderdeel van deze commissie is een jeugdafdeling natuurlijk heel welkom.
 

Het is de bedoeling dat de jeugd mee gaat praten over de gang van zaken binnen onze vereniging en daar hadden de aanwezigen wel oren naar!!!


 

De leden die er wel waren hebben heel constructief meegepraat over plannen die voor de jeugd leuk of nuttig zouden zijn. De ideeën liepen uiteen van een turnweekend in Beekbergen en het verlengen van de trainingsuren tot een dropping, maar ook de ‘look’ van de foyer werd besproken, deze zou volgens de aanwezigen wel iets flitsender mogen!
 

De, nu al bestaande, jeugdraad was natuurlijk ook van de partij en de drie dames die de jeugdraad vormden gaan graag meedoen in de Jeugdcommissie.

Er werd een dagelijks bestuur vastgesteld:

Tot voorzitter werd gekozen:            Sander van Bueren
Secretaris:                                          Manon van Dam
Penningmeester:                              Florien Leenderts
Lid:                                                       Danique den Haan
Lid:                                                       Marre Driessen
 

Kevin de Reus denkt nog even na over het wel of niet plaatsnemen in de Jeugdcommissie.
 

Volgende week vrijdag, 28 maart, is de Ledenvergadering voor alle leden vanaf 16 jaar en ouders/verzorgers van jeugdleden. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar!!!

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *