De opstartvergadering, 29 augustus 2008…

Een extra welkom was er voor Chantal Hapke die de uren van Trees Dijksterhuis over gaat nemen. Verder werd het samengaan met Turnbizzz, een procedure die zo goed als rond is, doorgenomen en natuurlijk de voortgang van de turnhal aan de Fazantenlaan…

Met wat passende presentjes en bloemetjes van bestuur en leiding namen we nu officieel afscheid van Trees (Dijksterhuis) als trainster. Gelukkig is Trees van plan als vrijwlligster actief te blijven bij KDO-Sport en daar zijn we natuurlijk heel blij mee…

Na afloop heerlijk bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje…
Een beter begin is nauwelijks denkbaar. Toch?

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *