Turnmiddag bij KDO Sport 3 April!

Kom gezellig sporten bij KDO Sport!

Vind jij het leuk om een hele middag te turnen in de professionele Turnhal van KDO Sport?

Onder begeleiding van vrijwillige turners en turnsters ga je vele leuke toestelcircuits af.

Hoe werkt het precies:

Spring salto’s, maak mooie turnbewegingen en leer de trucjes van het turnen.Meld je aan voor de leuke Turnmiddag op zondag 3 april en doe mee.Vrienden of vriendinnen zijn welkom!

Na jouw aanmelding via onderstaand formulier, sturen wij je een whatsapp bericht met een betaallink voor € 10 euro per ingeschreven deelnemer.

We zien de sport(st)ers in turn/sportkleding met plezier op zondag 3 April  van 14.00-17.00 uur in turnhal de Fazant. (Fazantenlaan 4, 3222 SM Hellevoetsluis)Kom op tijd en minstens 10 minuten van te voren! Wij zorgen voor wat te drinken en een gezond tussendoortje tijdens de pauze. Ouders zijn welkom om in het halletje aan het begin en einde van de les te kijken. Ouders zijn niet toegestaan in de Turnhal.

Meld uw zoon of dochter via onderstaand formulier aan. Wij zullen u via een whatsapp bericht of een email benaderen met een betaallink voor 10 euro per ingeschreven deelnemer. BELANGRIJK: U zult worden benaderd via whatsapp met een betaallink hoe u kunt betalen. Dit kan dus NIET aan de deur, ookal staat dat wel op de boeking.

Als u heeft betaald verwachten wij de ingeschreven deelnemers op zondag 3 April om 14:00-17:00 in turnhal de Fazant. Het adres hiervan is: Fazantenlaan 4, 3222 SM Hellevoetsluis

Welke kleding moet mijn zoon of dochter aan?

Als u een turnpakje thuis heeft liggen heeft dit natuurlijk de voorkeur. Maar anders volstaat normale gymkleding. In de turnhal wordt op blote voeten of turnschoentjes gelopen.

Mag mijn zoon of dochter een vriendje/vriendinnetje meenemen?

Jahoor dat kan, maar iedereen moet aangemeld zijn via het systeem, en moet er ook een ticket gekocht worden per deelnemer. 

Meld uw deelnemers hieronder aan!

Tot zondag!

Datum

03 apr 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

€10,00

Locatie

Turnhal de Fazant
Fazantenlaan 4, 3222 SM Hellevoetsluis
Categorie

Organisator

KDO-Sport
Email
ik@mitchdevos.nl
Website
https://kdosport.nl/profiel/mitchdevos/

Weer

Gedeeltelijk bewolkt
Gedeeltelijk bewolkt
14 ° C
Wind: 4 KPH
Luchtvochtigheid: 88 %
Voelt als: 14 ° C
QR code

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *