Een mooie eerste NK wedstrijd voor de heren jong talenten

Afgelopen weekend was het Nederlands Kampioenschap voor onze jong talenten Stefano Schwillens en Milan van Heeswijk, en zondag mochten Sebastiaan Willemsen en Benno Hammerstein hun laatste kwalificatiewedstrijd turnen.

Stefano Schwillens en Milan van Heeswijk deden voor het eerst mee aan het NK en deden dit seizoen voor het eerst wedstrijden. Deze jongens zijn erg gegroeid dit seizoen en hebben hele mooie dingen laten zien waar we ongelooflijk trots op kunnen zijn.
Milan maakte op het laatste toestel jammer genoeg een klein foutje maar heeft hele mooie oefeningen laten zien op de andere toestellen!
Stefano turnde een mooie en stabiele wedstrijd en behaalde een 5e plaats. Een mooie 15e plaats voor Milan.

Zondag mochten Sebastiaan Willemsen en Benno Hammerstein hun laatste kwalificatiewedstrijd turnen voor het Nederlands Kampioenschap.
Sebastiaan was al geplaatst en ging voor het behalen van de laatste toestelfinales.
Benno was de vorige wedstrijd 3e en was hierdoor ook al geplaatst voor de finale.

Voor Benno een reserveplaats voor de toestelfinale rekstok en voor Sebastiaan alle toestelfinales behalve vloer.
Benno en Sebastiaan hebben zich dus beide geplaatst voor de meerkampfinale, waarbij Sebastiaan bij twee van de drie wedstrijden de gouden medaille mee naar huis mocht nemen. Deze wedstrijd vindt volgende week zaterdag (25-05-2019) plaats in Alkmaar.

Ze sloten zich aan bij Sem van Heeswijk die zich al eerder had geplaatst voor de finale. Zondag mag Sem ook een aantal toestelfinales turnen en Tim Geuze mag zijn vloeroefening laten zien!

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *