Goud voor Bridget Peters op de halve finale turnen

Zaterdag 6 april was het een spannende dag tijdens de halve finale van Nederland in Leusden. De derde divisie meiden van KDO-Sport haalden alles uit de kast.

De grootste verrassing was Bridget Peters. Alle puzzelstukjes van het harde werken vielen in elkaar en ze won goud! Samen met Nienke van Veen (6e), Saskia van Erk (6e), Mara Doornhein (9e) en Anouk Slockers (4e) heeft ze zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen! Als kers op de taart behaalde Bridget ook nog alle toestelfinales en scoorde Nienke de hoogste score op balk, Saskia een ticket op brug en Mara de sprongfinale en een reserveplaats op brug. Op 18 en 19 mei turnen ze de bondsfinale in Vianen. Lisa vd Wagt (10e) turnde netjes, maar liet enkele punten liggen en is hiermee 2e reserve voor de finale. In de halve finale schitterden ook Nicole Rijsdijk (21e), Feline Plune (22e), Evie de Ruiter (22e), Sanne van der Welle (20e), Emmalie Wu (17e) en Colinda Kievit (21e). 

[cycloneslider id=”15_04_2019_2″]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *