4 Halve finale plaatsen voor ACRO- damesparen.

Verspreid over de zaterdag en de zondag mochten 15 KDO-Acro teams aantreden tijdens de district finale van Zuid-Holland. Met 3 teams in het D-niveau en 8 teams in het E-niveau werd er gestreden om die felbegeerde plaatsing van de 1/2 finale van het NK in Oss.

Voor de derde keer op rij moest D-junior paar Myrna Kattestaart en Tessa Simons het spits afbijten op de vroege zaterdag ochtend. Na een goed uitgevoerde oefening was er met 22,250  een 3e plaats en komen daarmee ruim boven de vereiste 21,500 en zijn zij rechtstreeks geplaatst voor de ½ finale.  Ook dames groep D-senior Renske Gorissen, Suzanne Pierse en Esmee van Wijland behaalden met hun score van 22,260 de limiet.

E-Senior paar Melanie Pierse en Samantha van der Meer haalden met 23,280 ruim de limiet van 21,000 voor de ½ finale en zijn rechtstreeks geplaatst. Ze werden voor hun oefening beloont met zilver. Emily Geraci en Noni Vrieze scoorden met hun oefening 22,300 pnt en E-senior groep Fenne Kolbeek, Senna Verheul en Marit Pietjouw lieten een strakke oefening zien met een score van 22,220 pnt ruim. Beiden ruim boven de limiet.

E- jeugd paar Lynn van der Kooi en Sienna van der Elburg en E-jeugd groep Ilva de Rooy. Stephanie van der Meer en Julie van Dijk waren deze keer iets minder strak in hun oefening, hun oefeningen werden beloont met 20,960 en 20,600.

Voor het eerst waren er dit jaar genoeg Acro kleintjes om mee te doen in de E-Instap.

8 meisjes tussen de 6 en 9 jaar vormden 4 dames paren en lieten een oefening zien in de verplichte oefenstof. Het schattigheidsgehalte van deze meisjes en hun oefeningen is erg hoog en het publiek en de jury hebben genoten van het enthousiasme van deze meisjes. Van de 4 paren mochten er 2 op het podium komen voor het ontvangen van zilver en brons. Nina Leich en Suzanne Hanse kregen zilver omgehangen en Isa Groeneveld en Emma den Ouden kregen het brons. Rosalie Aretz en Lina Vrieze en Vlinder Barendrecht en Rosalie de Leeuw van Weenen wisten een mooie oefening neer te zetten en werden 4e en 6e.

Zondag was het de beurt aan de E-Junioren. Joyce van der Heijden en Laura Montbrun wisten met een score van 22,780 op de 3e plaats te komen en met deze score plaatsen zich rechtstreeks voor de ½ finale. Lisanne van der Meer en Sofie de Jong lieten een hele mooie oefening zien en behaalden met hun score van 22,600 ook de vereiste limiet van 21,000.

Crystal Maynard en Diana Hill dreigden even uit te vallen doordat Diana de avond ervoor ziek werd. Ondanks dat haalden ze met 21,330 een mooie score.

Verassing was er voor D senior damespaar Esra van der Linden en Elaysha van der Sluijs. Na een moeilijke start in dit hogere niveau wisten ze, ondanks een tijdsfout toch met 22,890 een 3e plaats te bemachtigen en ook zij hebben zich rechtstreeks geplaatst voor de ½ finale.

Behalve de jeugdteams en de E-instap zijn alle andere teams op de reserve lijst geplaatst.

[cycloneslider id=”4-halve-finale-plaatsen-voor-acro-damesparen”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *