Mooie turnprestaties in Den Haag

Op 19 en 20 januari turnden de dames gesponsord door Auto Koese Sommelsdijk hun tweede districtswedstrijd in het Zuiderpark in Den Haag. Ze gingen er helemaal voor en er waren mooie vorderingen zichtbaar. Bij anderen ging de eerste wedstrijd beter. De beste wedstrijd telt, dus nog even geduld voor de doorstroming. 

Colinda Kievit en Lynn vd Boogert beten het spits af op zaterdag en turnden beide een hele goede wedstrijd. Lynn turnde strak en voerde haar nieuwe rekstokoefening keurig uit met een losom en 3 reuzenzwaaien. In een sterk deelnemersveld werd ze 13e. Colinda liet een stabiele wedstrijd zien. Ze turnde haar brugoefening helemaal door en landde haar series op vloer netjes tot stand. Het harde werken, bracht haar naar een mooie 5e plaats.

Op zondag vroeg in de morgen zette Larissa den Braasem opnieuw een strakke balkoefening neer en liet verbetering zien op vloer. Met helaas een val bij de afsprong van brug werd ze 9e. Sarah Lemmen verbeterde zich ook op vloer, met een nette balkoefening maar wel een val, werd ze 8e.

De senioren derde divisie begonnen op sprong. Mariska Werring werkte in de trainingen hard aan haar half in heel uit en dit ging heel goed. Op de wedstrijd was de controle iets minder en had ze een val. De overige toestellen turnde ze netjes en werd 17e. Lian Schout mist nog eisen, maar met netheid kom je ook ver en ze werd 9e. Anouk Slockers had last van een schouderblessure en kon op brug niet voluit, maar behaalde de hoogste score op balk en vloer en dit leverde haar een bronzen medaille op. Anne Sloekers had op de trainingen door een blessure aan haar voet weinig complete oefeningen getraind. Buiten de verwachting om, turnde ze een hele goede wedstrijd en won zilver. In de andere baan turnden Sophie van Seters en Nathalie Meurs. Sophie heeft moeite met haar brugoefening, maar scoorde op de andere toestellen prima en werd 9e. Nathalie is op balk nog niet in vorm, maar turnt verder erg netjes en behaalde hiermee de 8e plaats.

De laatste ronde waren de senioren 2e divisie, Sara Verkerke en Kiki Sloekers, aan de beurt. Kiki turnde netjes, maar mist nog eisen en stabiliteit in haar oefeningen, ze werd 14e. Sara begon goed op brug, maar overtuigde de jury helaas niet, waardoor elementen niet werden geteld. Op vloer had ze haar programma uitgebreid ten opzichte van de vorige wedstrijd en dit verliep goed. Hopelijk kan ze deze lijn doorzetten richting de kwartfinale.

[cycloneslider id=”denhaag”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *