Celine plaatst zich voor de districtsfinale! 

In het weekend van 12 en 13 januari turnden de senioren 4e divisie, instappers N3 en pupillen 2 D1 hun districtswedstrijd in Amsterdam.

Voor de senioren was het de tweede districtswedstrijd. Er werd netjes geturnd, alleen was balk geen favoriet. Cindy turnde een nieuwe serie op vloer en pakte haar vluchtelement op brug, ze werd 10e en Lisa van Barneveld werd 13e. Celine had al last van haar knie en overstrekte tijdens vloer helaas ook haar andere knie. Ze turnde haar wedstrijd toch helemaal uit en werd 14e. Tijdens haar eerste wedstrijd werd ze 4e en dit zorgde voor een plaatsing voor de districtsfinale.

De instappers begonnen keurig op de rekstok. Amy liet mooie verbeteringen zien op dit toestel en dit deed ze ook op sprong, ze werd 8e. Amanda stak er op balk bovenuit met een 13,90 op balk en turnde verder erg strak en won zilver. Op 3 februari turnen ze hun tweede districtswedstrijd, waarna de doorstroming bekend gemaakt wordt.

De pupillen 2 D1 turnen één districtswedstrijd  Ze turnden een goede wedstrijd, Ilse werd 8e, Tara 11e, Maeve 14e, Sofie 17e en Samantha 23e.

[cycloneslider id=”districtsfinale”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *