Zaterdag 15 december was voor de turners de eerste wedstrijd buiten de deur. Voor alle jongens was het een wedstrijd in een nieuw niveau, dus toch wel extra spannend. De dag begon met de jong talenten, Stefano Schwillens en Milan van Heeswijk, die hun allereerste districtswedstrijd turnden. Beide jongens hebben hier heel hard voor gewerkt, en dat was te zien in de resultaten! Milan had het twee na hoogste cijfer op vloer en een van de hoogste cijfers op rekstok en ringen. Bij sprong had hij een beetje pech, maar toch een mooie 18e plek voor hem op zijn eerste wedstrijd buiten de deur. Stefano turnde een stabiele wedstrijd met de hoogste cijfers op ringen, sprong, brug en rekstok en mag zichzelf voor een heel jaar districtskampioen noemen van Zuid-Holland! Hij won de gouden medaille met bijna 3.5 punt verschil op de nummer 2.
In ronde 2 mocht Wald de Bruin zijn wedstrijd turnen in het nieuwe niveau. Wald turnde met 2 nieuwe elementen een erg goede wedstrijd en had de hoogste cijfers op ringen en voltige en een van de hoogste cijfers op sprong. Hierdoor mocht hij de zilveren medaille in ontvangst nemen!
Helaas was Tim Geuze ziek en kon niet deelnemen aan de wedstrijd.
In ronde 4 mochten Sem van Heeswijk, Jesse van den Berg en Troy Tsiroris strijden voor de medailles. Troy had een van de hoogste cijfers op vloer en behaalde een mooie 5e plek! Jesse had een van de hoogste scores op sprong en behaalde een mooie 7e plek! Sem had de hoogste cijfers op rekstok en ringen en mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen!

[cycloneslider id=”districtswedstrijden-zh”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *