Compleet podium KDO-Sport turnsters! 

Zaterdag 15 december zetten de N3 en 3e divisie turnsters van KDO-Sport hun beste beentje voor tijdens de districtswedstrijd in de eigen hal. Ze verschenen netjes in de trainingspakken gesponsord door Auto Koese Sommelsdijk.Vroeg in de morgen stonden de pupillen 1 al scherp gefocust op de wedstrijdvloer. Ze namen het op tegen leeftijdsgenootjes van diverse clubs uit Zuid-Holland. Nicole Rijsdijk eindigde op een keurige 6e plaats en Feline Plune won met een top wedstrijd goud!
De pupillen 2 begonnen minder strak op balk, maar knalden op de andere toestellen. Faye Kil werd 10e, Sanne vd Welle won brons en Evie de Ruiter zilver!
Bij de jeugd 1 had Nienke van Veen veel last van haar knie en pasten we haar oefeningen aan, totaal onverwacht won ze nog zilver. Emmalie Wu turnde haar droomwedstrijd en pakte het goud!
De jeugd 2 turnsters turnden ook goede oefeningen. Quinty Spel behaalde een nette 5e plaats, Bridget Peters won brons, Saskia van Erk zilver en Mara Doornhein maakte het KDO-Sport podium compleet met goud!
Bij de junioren gingen Rowan Kiela en Stephanie Engels op brug de mist in, maar ze gaven niet op. Rowan behaalde de hoogste balk score en Stephanie liet voor het eerst een goede overslag streksalto zien op vloer. Bij Naomi Groenendijk en Roxy van Dijk ging de balk niet vlekkeloos, maar op de andere toestellen lieten ze mooie vorderingen zien. Naomi werd 10e, Roxy 8e, Rowan 5e, Stephanie 4e en bikkel Lisa van der Wagt goud!

Op 16 en 17 februari verdedigen de turnsters hun titels in Amsterdam. Na de tweede districtswedstrijd wordt de doorstroming bekend gemaakt. Veel succes dames!

[cycloneslider id=”compleet-podium”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *