Zaterdag 1 december werden de toestelfinales van de turncompetitie gehouden in de turnhal in Hellevoetsluis. Per toestel kwamen de turners en turnsters met de hoogste scores van de voorgaande meerkampwedstrijden in actie. Spannend voor de sporters, maar ook het publiek, wie er per toestel met de medailles vandoor zou gaan. Een dag met mooie oefeningen, nieuwe elementen en welverdiende goede resultaten. Er gingen maar liefst 42 gouden medailles naar KDO-Sport, 17 zilveren en 3 keer brons. Gefeliciteerd!

Bij de recreatie en 5e divisie deden in supplement G de turnsters met jarenlange wedstrijdervaring mee. Eline, Emily, Rosalie, Melanie, Joyce en Renske lieten dit zien door stabiele oefeningen neer te zetten. Op sprong deden ze twee verschillende sprongen, een overslag en arabier. In supplement E,F en H zaten veel turnsters die net begonnen zijn of een niveau hoger turnden dan voorheen. Stephanie, Elaysha, Bianca, Damanja, Dana en Nina lieten zich hierdoor niet van de wijs brengen en behaalden toch een plaatsje in de finales, wat al een prestatie op zich is!

De jongens en selectie dames zien het als goede oefenwedstrijden voor de landelijke wedstrijden. Binnen twee weken zijn er veel nieuwe elementen getraind en dit lieten ze zien op de wedstrijd. Zoals een extra succesje voor Wald, met een mooie dubbelflikflak op vloer, een boogje van Evie op balk en gave tsukahara’s van Anne en Nathalie over de pegasus.
Ga zo door!

Uitslagen:

Dames_ronde1
Dames_ronde2
Dames_ronde3
Heren_ronde1

[cycloneslider id=”toestelfinale-turncompetitie”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *