Succesvol weekend voor heren turnen Hellevoetsluis

Dit weekend was weer vol wedstrijden voor onze mannen. Op zaterdag 17 november was de tweede turncompetitie.Gestreden werd er door Wald de Bruin, Milan van Heeswijk, Stefano Schwillens, Sem van Heeswijk, Troy Tsironis, Jesse van den Berg en Tim Geuze om de medailles. Tevens konden de beste jongens eilandenkampioen worden.
Tim, Stefano en Sem mochten de medailles van deze wedstrijd in ontvangst nemen en daarbij ook de beker voor de eilandenkampioenen! Stefano heeft ook iets bijzonders gepresteerd, een perfecte 10 voor één van zijn sprongen! Met mooie oefeningen van Jesse, Wald, Milan en Troy en de jongens op het podium een mooie dag!
Zondag mochten Johan van Nimwegen, Sebastiaan Willems, Marijn Prooi, Tom Imholz en Mitch de Vos in het hoogste niveau onder topsport hun wedstrijd turnen. Omdat het voor veel jongens niet hun eigen niveau is maar één of zelfs twee niveaus omhoog is was het al heel knap dat ze zich geplaatst hebben voor het Nederlands Kampioenschap. Ze zijn mooi in de top zes van Nederland geëindigd! Dit is een mooie afsluitende wedstrijd voor Johan, waarvan dit zijn laatste landelijke wedstrijd was. Deze wedstrijden zijn voor de jongens een mooie voorbereiding op de plaatsingswedstrijden van het NK in december en in het nieuwe jaar!

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *