Op zondag 11 november vonden de 25e Open Pijnackerse wedstrijden plaats in sporthal de Viergang. Meiden van de springgroep van Denise en van de 5e divisie van Christel deden mee aan deze spannende springwedstrijd. De meiden moesten oefeningen uitvoeren op de kast/Pegasus, de mat en de trampoline. Fleur Overgauw behaalde een bronzen medaille op trampoline en een nette zilveren medaille op mat.
Amber de Leur turnde haar oefeningen op vloer bijna foutloos en mocht met een puntenaantal van 28.10 op de mat met een gouden medaille naar huis.

Melanie Pierse draaide ook mooie oefeningen op mat en Pegasus en sleepte hierdoor een mooie gouden medaille op mat en een nette bronzen medaille op Pegasus binnen.
Voor Maybel en Lorena Willemse en Marit Pietjouw was het hun eerste wedstrijd van de Springgroep. Maybel behaalde de bronzen medaille op vloer in de categorie senior niveau 2. Marit wist met maar liefst drie medailles naar huis te gaan: één gouden medaille en twee zilveren medailles. Helaas vielen Lorena en Robin Vos net buiten de prijzen.

In de Groep van Christel vielen ook de nodige prijzen. Stephanie van der Meer haalde 2x brons op minitrampoline en Pegasus. Joyce van der Heijden haalde ook 2x brons, met lange mat en mintrampoline. Rosalie Oudshoorn had brons op Pegasus. Nina Mijderwijk en Joy Bogerd haalden allebei goud op Pegasus.

Namens de trainers / trainsters: wij zijn trots op jullie, meiden!

Uitslagen:

09-Baan-B-groepnr 46 47
09-Baan-A-groepnr 21
08-Baan-B-groepnr 43 44 45 en 48
08-Baan-A-groepnr 19 20
02-Baan-A-groepnr 4 5 6
01-Baan-A-groepnr 1 2 3
04-Baan-C-groepnr 67 68 69 70 71 72
03-Baan-A-groepnr 7 8 9
02-Baan-B-groepnr 28 29 30

[cycloneslider id=”25e-open-pijnackerse-wedstrijden”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *