Zaterdag hebben de jongens de eerste wedstrijden van het seizoen gehad! De turncompetitie voor de Tim, Stefano, Wald, Milan, Sem, Troy en Jesse. Helaas was Troy ziek, dus hij heeft niet meegedaan. Bijna voor alle jongens een wedstrijd in een nieuw niveau en hele mooie oefeningen gezien, met medailles voor Sem, Stefano en Tim!

‘s Avonds konden Mitch, Tom, Sebastiaan, Johan en Marijn zich plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap teams. Met een wedstrijd die voor veel jongens 2 divisies omhoog was hebben de jongens keihard gewerkt voor hun oefeningen en telden er mooie scores mee voor de totaalscore, waarbij ze zich geplaatst hebben voor het NK over 2 weken in Nijmegen !

Trots op alle jongens en nu weer hard trainen voor de volgende wedstrijden !

[cycloneslider id=”tuco-en-plaatsing-nk”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *