Op dinsdag 23 oktober zijn Tim Geuze en Sem van Heeswijk op het gemeentehuis van Hellevoetsluis door wethouder sport Peter Schop gehuldigd. Onder belangstelling van ouders, grootouders, trainer en een aantal bestuursleden van KDO sport werden onze kampioenen in het zonnetje gezet.
De wethouder is supertrots op de prestaties van onze jeugdleden en ziet Tim en Sem als voorbeeld voor de jeugd van Hellevoetsluis op sportief gebied. Peter Schop heeft de uitnodiging aangenomen om te komen kijken bij een turnwedstrijd die in Hellevoetsluis wordt georganiseerd.

[cycloneslider id=”huldiging-nederlandse-kampioenen”]

Categorieën: Geen categorie

1 reactie

Truus · 24/10/2018 op 17:27

Tim en Sem van harte gefeliciteerd.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *