Op vrijdag 19 oktober j.l. heeft de officiële kick-off plaatsgevonden van de JUMBO-sportplaatjesactie. In aanwezigheid van de bedrijfsleider van JUMBO Marco, de dames- en herenselectie, een aantal recreatieleden en belangstellende ouders is het eerste exemplaar aan onze Nederlandse kampioenen op brug en rek Tim Geuze en Sem van Heeswijk uitgereikt.
De leden waarvan een foto is gemaakt, krijgen een exemplaar. De boeken worden tijdens de lessen uitgedeeld.
Woensdag 24 oktober start de actie en eindigt op 18 december. Dus leden doe je boodschappen bij de JUMBO en verzamel de sportplaatjes. Beide JUMBO-filialen, zowel in de Struyten als in Den Bonsen Hoeck, verstrekt de sportplaatjes bij besteding van €15,00 aan boodschappen.

Het bestuur van KDO sport wenst jullie veel plezier met het verzamelen van de sportplaatjes.
Na 18 december zal een ruilbeurs worden georganiseerd. Datum, tijd en plaats wordt t.z.t. gecommuniceerd.

[cycloneslider id=”kick-off-jumbo-sportplaatjesactie”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *