Plaatjes actie KDO-Jumbo
Jumbo Hellevoetsluis heeft KDO Sport benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de topsporters zijn waarvan een plaatje gemaakt wordt. De droom van veel KDO leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere KDO leden zijn vanaf 24 oktober verkrijgbaar bij Jumbo Hellevoetsluis. KDO ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

In week 36 en 37 zal een professionele fotograaf in de Turnhal aan de Fazantenlaan bij ons komen fotograferen. Denk wel aan het aantrekken van je gym/turnpak. De fotograaf is aanwezig volgens het Rooster Plaatjesactie. De volgende zaken zijn hiervoor geregeld:

–          Formulieren om in te tekenen
–          Begeleiding

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wilt laten gaan.

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen klik dan hier en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Wil je gewoon schriftelijk toestemming geven dan kan dat uiteraard ook op locatie. Onze voorkeur gaat wel uit naar digitale toestemming.

Categorieën: Geen categorie

2 reacties

Marco den Hartog · 05/09/2018 op 12:39

Ik zie de groepen van Miranda Kievit niet op het rooster staan. Zijn dit de groepen meisjes 8 jaar en 9 jaar a.s. vrijdag?

Saskia · 07/09/2018 op 10:11

Jammer dat de kleine kids van de woensdagmiddag zo laat moeten.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *