Topprestatie Nathalie Meurs in Ahoy

Tijdens de bondsfinales hadden de beste 15 junioren 3e divisie en 15 jeugdturnsters 2e divisie zich gekwalificeerd voor de Ahoycup tijdens ´Dutch Gymnastics the Finals´. Nathalie Meurs werd hier 5e en had zich ruimschoots geplaatst voor Ahoy. Vrijdag 22 juni mocht ze alvast wennen aan de toestellen en de sfeer tijdens de podiumtraining. Ze straalde en was er helemaal klaar voor. Zondag 24 juni genoot Nathalie van haar finale en liet haar beste oefeningen zien. Netheid en stabiliteit werd gewaardeerd, ze eindigde op de 9e plaats en bleek ze de beste van de junioren. Een top prestatie en gave ervaring!

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *