Esra en Elaysha winnen brons op het NK Acro

Op de landelijke finale was de concurrentie uit het noorden en het oosten van het land erg groot. En de hoogste punten werden gescoord in het laatste blok waar ook het damespaar van KDO-Sport moest uitkomen. Als derde in het blok met nog maar 2 paren te gaan bleef de spanning er tot het einde in. Het damespaar voor Esra en Elaysha werd beloond met een 24.140 en stond daarmee op 1. Maar ondanks de goed uitgevoerde oefening kwamen de dames met een score van 24.130 , een verschil van maar 0.01 , niet boven de dames uit Friesland uit en bleef steken op de 2e plaats. Met nog maar 2 damesparen te gaan werd het nog even heel spannend. Het op één na laatste paar uit Leek scoorde met 24,640 ruim boven nummer 1 en 2, met nog 1 paar uit Groningen te gaan was de spanning om te snijden. Maar zij wisten niet meer boven de al gescoorde punten uit te komen en daarmee bleven Esra en Elaysha op de 3e plaats staan en brons te bemachtigen op de finale van het NK Acro-gymnastiek voor E teams in Oss.

Een prachtige afsluiting van het Acro seizoen van KDO-Sport. De Acro turnsters komen dit seizoen nog één keer in actie op de jaarlijkse clubkampioenschappen van KDO-Sport op 30 juni.

[cycloneslider id=”acro-dames-brons-op-nk”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *