Overtuigend goud voor Esra van der Linden en Elaysha van der Sluijs van KDO-Sport .
Met 4 dames teams was  KDO-Sport goed vertegenwoordigd op de halve finale van het NK Acrogymnastiek.

In het eerste deel van de wedstrijd kwamen de junior dames paren aan de beurt. Senna Verheul en Marit Pietjouw lieten een mooie speelse oefening zien en stonden heel lang met 21,500 boven in het klassement. Uiteindelijk werden ze ingehaald en eindigden op een 7e plaats en zijn als reserve geplaatst voor het NK.

Fenne Kolbeek en Ilva de Rooy gingen heel strak van start maar door een balansverstoring werd een element niet geteld en werden ze met 2 punten gestraft. Ondanks dat voltooiden ze hun oefening netjes en strak, maar plaatsing zat er niet meer in.

In het tweede deel van de wedstrijd waren de senior damesparen en dames groepen aan de beurt. Damesgroep Renske Gorissen, Suzanne Pierse en Lianna Ruisch kampten de laatste trainingen met blessures maar lieten ondanks dat een stabiele oefening zien die technisch goed in elkaar zat. Met 22,270 werden ze 6e en staan eveneens reserve voor de finale.

De grootste verassing was voor damespaar Esra van der Linden en Elaysha van der Sluijs. Met een technische score van 16,700 en een totaal score van 24,380 werden ze overtuigend eerste en gaan daarmee als hoogst geëindigden naar het Nederlands Kampioenschap Acrogymnastiek.

[cycloneslider id=”goud-voor-esra-en-elaysha”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *