Lynn van den Boogert door naar de bondsfinale

Zaterdag 7 april turnde de 8-jarige Lynn van den Boogert uit Melissant de halve finale in Nieuwegein. Ze begon op de rekstok en liet verbetering zien in haar oefening. Hoge nette zwaaien zorgde voor een 5e score op dit toestel. Zowel op balk en vloer turnde ze ook keurig en stond in de tussenstand op de 21e plaats. Het niveau was hoog en de verschillen waren klein. Als laatste kwam ze in actie op sprong. Ze liet een ruime overslag zien over de pegasus en haar landing was perfect tot stilstand. Ook haar salto had ze prima onder controle en stond ze stil. In spanning was het wachten of de score van 13,20 punten voldoende was. Tijdens de prijsuitreiking werd bij de 10e plaats haar naam genoemd en dit bekende een ticket voor de bondsfinale op 9 juni in Almelo. Gefeliciteerd topper!

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *