Kwartfinales NK turnen
In het weekend van 24 en 25 maart waren de kwartfinales voor het NK turnen in het verre Winterswijk. Zaterdagavond was het de beurt aan Marijn Prooi en Tom Imholz om zich te plaatsen voor de halve finale. Met nieuwe elementen van Marijn heeft hij een keurige wedstrijd neergezet. Met een nieuwe sprong behaalde hij een mooie 9e plaats en plaatste zich als 14e voor de halve finale in Kampen. Tom begon met een fout op ringen maar heeft zich teruggevochten in de wedstrijd met een mooie 9e plaats op vloer. Jammer genoeg kostte hem de fout 4 volle punten waardoor hij zich niet plaatste voor de halve finale.
Zondag was het de beurt aan Tim Geuze, Troy Tsironis en Sem van Heeswijk om zich ook te plaatsen voor de halve finale van het NK. ’s Ochtends mochten de jongens starten op sprong, waar ze alle 3 als enige een extra bonus hebben gekregen! Daarna zetten ze de wedstrijd goed en strak door. Alle 3 de jongens waren super vooruit gegaan.
Troy deed voor het eerst salto van de Rekstok en de oefening was netjes. Daarnaast had hij net als vorige keer een nette oefening op ringen en werd hij op dit toestel 9e.
Sem werd op het moeilijkste onderdeel voltige 3e, was een super oefening. En daarnaast was Sem zijn rekstok net als anders top en super strak geturnd. Tim werd 1e en had een hele goed wedstrijd, met een nette arabier flikflak en een super goede oefening of ringen. Ondanks dat ze alle 3 een goede wedstrijd hebben geturnd is Troy jammer genoeg niet door, werd Sem 4e en waren Sem en Tim allebei door.
Aanstaand weekend is de 2e plaatsingsfinale voor de senioren 2e divisie en voor Wald de Bruin is het zijn plaatsingswedstrijd in Volendam.

[cycloneslider id=”kwartfinales-nk-turnen”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *