Kwartfinale en eerste kwalificatie 2e divisie en top sport turnen dames.

Op zaterdag 24 maart in Middelburg werden er landelijke wedstrijden gehouden voor turnen dames.
Voor KDO-Sport turnde Charlize Klop, jeugd n1 in de eerste ronde 3 toestellen. Vloer deed ze niet vanwege een blessure. Bij de andere toestellen ging het naar verwachting en neemt ze deze ervaring mee voor de volgende wedstrijden. Ika van de Pol, uitkomend in hetzelfde niveau kwam helemaal niet in actie vanwege een hamstring blessure.
’s Middags turnden de Jeugd N3 turnsters Quinty Spel, Mara Doornhein en Bridget Peters hun wedstrijd. Helaas heeft Bridget ook een blessure aan de hamstring waardoor ook zij geen vloer turnde. Voor alle drie de turnsters geldt dat ze een goede wedstrijd hebben gedraaid, waarbij vooral de balk eruit sprong. Alle drie zijn ze op e balk blijven staan en hebben met veel zelfvertrouwen geturnd. Het was Quinty en Mara bijna gelukt om door te stromen naar de halve finale, waar er 17 door gingen waren zij resp. 18e en 19e. Maar het deelnemersveld was ook erg sterk dus alsnog zijn we erg blij met de resultaten.
In de laatste ronde turnde Sara Verkerke, senior 2e divisie haar kwartfinale. Bij Sara gingen er net te veel dingen fout waardoor ook zij niet door gaat naar de halve finale.
Op Zondag heeft Esmée de Nooijer, jeugd n2 uitkomend voor Turnz Amsterdam/ KDO-Sport Hellevoetsluis, haar 2e kwalificatie wedstrijd geturnd. Dat ging erg goed! Voor het eerst deed ze losse radslag op balk in haar oefening en op brug zette ze net als vorige keer een hele hoge score neer. Esmée werdt 4e. Joleine van Es, senior 1e divisie zou ook op zondag haar wedstrijd hebben moeten turnen maar naast haar blessure aan de enkel heeft ze er nog een blessure bij aan haar pols. We hebben dus moeten besluiten dat ze niet mee kon doen met deze kwalificatie.

[cycloneslider id=”kwartfinale-en-eerste-kwalificatie-2e-divisie”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *