2x Goud en brons op voor Acro-KDO-ers bij de districtsfinale.

Zaterdag 10 maart beten de junioren van KDO Acrogymnastiek als eerste het spits af bij de districtsfinale.

Met trainster Belinda Gerretse achter de jury tafel en assistent trainster Denise Looij op de wedstrijd vloer was het deze keer iets anders dan dat ze allemaal gewend waren. Gelukkig had dat geen gevolgen voor de inzet van de meiden.

De E-junior damesparen lieten mooie oefeningen zien en kwamen met minimale verschillen heel dicht op elkaar. De 3e plaats was voor Melanie Pierse en Laura Montbrun en bij hen werd het brons omgehangen. Een 4e plaats was er voor Fenne Kolbeek en Ilva de Rooy, een 5e plaats voor Senna Verheul en Marit Pietjouw en een 6e plaats voor Beau van der Stel en Eden van der Eijk .

Bij de damesparen Senior E ging het goud naar Esra van der Linden en Elaysha van der Sluijs. Bij de damesgroepen senior E werd het voor de 4e keer op rij het goud omgehangen bij Renske Gorissen, Suzanne Pierse en Lianna Ruisch. Beide teams zijn verzekerd van een plaats in de halve finale van het NK Acrogymnastiek in Oss.

Teleurstelling was er bij Bonnie de Jonge en Samantha van der Meer. Met een minimaal verschil van 0,02 werden zij 4e en na een correctie bij een ander damespaar daalden ze uiteindelijk naar een 5e plaats. Emily Geraci en Noni Vrieze verbeterden hun oefening op artistiek gebied maar haalden de limiet van 21.000 punten voor de halve finale van het NK net niet.

De spanning blijft er nog even in want er kunnen maar 6 teams doorstromen naar de halve finale van het NK en de verdeling van die plaatsen is nog niet bekend gemaakt.

[cycloneslider id=”goud-en-brons-voor-acro-dames”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *