Zaterdag 10 februari hebben 8 van de 9 acro teams hun 2e plaatsingswedstrijd voor de districts finale geturnd. Voor 1 team was het extra spannend omdat zij in de eerste wedstrijd het punten limiet niet had gehaald. De andere teams hadden in deze wedstrijd de gelegenheid om hun score van de vorige wedstrijd te verbeteren.

Esra van der Linden en Elaysha van der Sluijs turnden een bijna foutloze oefening en werden beloond met een score van 23,780 en veroverden de eerste plek. Bonnie de Jonge en Samantha van der Meer hadden het begin van hun oefening aangepast en dat was duidelijk zichtbaar in hun score van 23,030 waardoor ze op de 3e plaats wisten te komen en met een bronzen medaille naar huis gingen.
Het 3e senior damespaar Emily Geraci en Noni Vrieze wist hun score van de 1e plaatsingswedstrijd te verbeteren en zich ook te plaatsen voor de districtsfinale in Monster op 10 Maart.

De junior damesparen hadden allemaal in wedstrijd 1 de limiet van 19,500 gehaald, dus deze wedstrijd was vooral om hun scores te verbeteren. Melanie Pierse en Laura Montbrun waren daarin succesvol en behaalden met een score van 22,470 de 3e plaats. Senna Verheul en Marit Pietjouw, Fenne Kolbeek en Ilva de Rooy en Beau van der Stel en Eden van der Eijk turnden mooie oefeningen maar scoorden minder hoog dan de vorige wedstrijd maar gaan ook door naar de districtsfinale. Het 5e junioren team Lisanne van der Meer en Sofie de Jong waren ook in de 1e wedstrijd al geplaatst, maar hun wedstrijdseizoen eindigde abrupt door een gebroken been bij top Sofie.
We leven heel erg met ze mee en hopen dat Sofie en Lisanne weer snel samen verder kunnen.

Damesgroep Renske Gorissen, Suzanne Pierse en Lianna Ruisch waren pas in het laatste blok van de dag aan de beurt en wisten het nog even heel spannend te maken. In hun score bleek een aftrek te zijn verwerkt die bij nader juryoverleg toch gecorrigeerd werd waardoor ze van een derde plaats stegen naar een eerste plaats, waarmee de teller nu op 3 x goud op rij staat.

Na een dag vol spanning en heel veel mooie oefeningen kan de acro groep van KDO-Sport terug kijken op een succesvolle wedstrijd. Alle teams zijn geplaatst en gaan zich nu voorbereiden op de finale in Monster op 10 maart.

[cycloneslider id=”spannende-dag-voor-kdo-acro”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *