Het weekend van 10 en 11 februari turnden de N3, N4 en 3e divisie turnsters van KDO-Sport hun tweede districtswedstrijd in Den Haag.

Op zaterdag turnde Tara van Kleeff bij de pupillen 1 netjes op de balk en deed voor het eerst arabier dubbel flikflak op vloer en streksalto op sprong, ze werd 15e. Sanne van der Welle liet ten opzichte van de vorige wedstrijd een goede verbetering zien en steeg van de 11e naar de 6e plaats. Ze bleef rustig op balk en behaalde een mooie score van 13 punten op vloer.

De pupillen 2 hebben ook hun doelen te behaald en nieuwe elementen laten zien. Robin Vos turnde haar kip door op brug en liet een hoge salto zien op vloer, ze werd 10e. Sarah Lemmen wordt steeds sterker op brug, met een ruime driekwartreus en wijde hoge sprongen op balk werd ze 9e. Nienke van Veen was strak en netjes op alle toestellen en eindigde op de 6e plaats. Larissa den Braasem was de beste op sprong en met een goede balkoefening werd ze 5e. Gwen Vaal turnde mooie hoge opzwaaien op brug en behaalde met arabier flikflak salto en een hoge losse radslag de 2e score op vloer. Ze eindigde op de 4e plaats en won brons.

De jeugdmeiden hebben een goede wedstrijd gedraaid. Saskia van Erk turnde haar opzwaaien op brug boven horizontaal en resulteerde in de hoogste score van 13,77 punten en brons in de meerkamp. Roxy van Dijk had deze week last van een blessure, maar kon gelukkig haar wedstrijd turnen en werd 7e. Aïsha Aalbersberg boekte vooruitgang op brug en werd keurig 4e. Rowan Kiela was de beste op sprong en brug en won brons. Lisa van der Wagt turnde een prima constante wedstrijd en pakte zilver.

Als laatste kwamen de junioren in actie. Lian Schout nam een risico op sprong. Ze deed half in heel uit en dit lukte. Op brug turnde ze haar oefening keurig door en werd 8e. Stephanie Engels zette stabiele oefeningen neer, met de hoogste score op sprong werd ze 4e en won brons. Anne Sloekers ging de mist in op balk, maar bleef ervoor gaan. Met de beste brug en vloerscore won ze zilver. Nathalie Meurs turnde na een langdurige blessure weer haar eerste meerkampwedstrijd en deed dit erg goed. Ze was de beste op balk en won goud!

[cycloneslider id=”nathalie-meurs-wint-districtswedstrijd”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *