2x Goud, zilver en brons op de 1e plaatsingswedstrijd voor Acro-KDO-ers in Naaldwijk. Zaterdag 13 januari gingen de Acro meiden van start met de eerste plaatsingswedstrijd van het nieuwe seizoen.

Altijd al spannend, maar met 6 nieuwe teams al helemaal. Van de 9 teams waren er nog maar 3 over van het vorige seizoen. Desondanks deden ze het met 4 prijswinnaars in 3 verschillende categorieën heel erg goed.

Bij de damesgroepen senior E werd het goud omgehangen bij Renske Gorissen, Suzanne Pierse en Lianna Ruisch.
Bij de damesparen junior E mocht het zilver omgehangen worden bij Senna Verheul en Marit Pietjouw.
En bij de damesparen Senior E ging het goud naar Bonnie de Jonge en Samantha van der Meer.

Dreamteam Esra van der Linden en Melanie Pierse moesten na een samenwerking van 3 jaar en 2 succesvolle seizoenen op zoek naar andere partners, want het lengte verschil ging hen parten spelen.
Groot was dan ook de verassing voor Esra van der Linden en haar nieuwe partner Elaysha van der Sluijs toen zij voor hun nieuwe, niet geheel foutloze oefening toch beloond werden met een bronzen medaille. Het vierde damespaar bij de E senior Emily Geraci en Noni Vrieze lieten een paar puntjes liggen op artistiek gebied maar lieten verder een mooie strakke oefening zien.

De junioren teams  kwamen met minimale verschillen heel dicht op elkaar. Met een 4e plek voor Fenne Kolbeek en Ilva de Rooy, een 5e voor Beau van der Stel en Eden van der Eijk, een 6e voor Melanie Pierse en Laura Montbrun en een 8e plaats voor Lisanne van der Meer en Sofie de Jong was dit een hele goeie test om te zien waar de verbeter punten liggen op technisch en artistiek gebied.

De spanning blijft er nog even in want, de limiet voor de districtsfinale in maart is nog niet bekend gemaakt.

[cycloneslider id=”eerste-plaatsingswedstrijd-2″]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *