Nadat enkele weken geleden de strijd om de eilandkampioenschappen plaatsvond, was de turncompetitie nog niet ten einde. Tijdens de meerkampwedstrijden konden de deelnemers ook een plaats bemachtigen in de toestelfinale. Enorm veel KDO-Sport leden hadden een plaats veroverd en kwamen op 9 december in actie op één of zelfs meerdere toestellen in de turnhal. De turners van de herenselectie, turnsters van de damesselectie en recreanten van de keuze oefenstof, haalden alles uit de kast om zo hoog mogelijk te scoren. Omdat alleen de allerbeste gymnasten per toestel mochten deelnemen was het een zeer spannende strijd. De verschillen onderling waren erg klein maar het eindresultaat was een waar medaillefestijn voor de KDO-ers.
Met 37 gouden medailles, 17 zilveren medailles en 14 keer een bronzen medaille zijn we weer heel trots op onze deelnemers.

Met deze mooie successen en iedere wedstrijd weer vooruitgang in de oefeningen, kan iedereen tevreden zijn. Het was een turncompetite om met veel plezier op terug te kijken.

[cycloneslider id=”medailleregen-toestelfinale”]

Uitslagen:
Ronde 1_Vloer
Ronde 1_Brug
Ronde 1_Balk
Ronde 1_Sprong
Ronde2_Vloer
Ronde2_Sprong
Ronde2_Brug
Ronde2_Balk
Ronde_3_vloer_groep_j_k_l_m
Ronde_3_sprong_groep_j_k_l_m
Ronde_3_brug_groep_j_k_l_m
Ronde_3_balk_groep_j_k_l_m

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *