9 medailles en 3 eilandenkampioenen voor KDO-Sport.

De 2e tuco was weer een heel spannende wedstrijd. De meiden hebben enorm goed geturnd. Ze kunnen allemaal trots zijn op zichzelf! Om 9 uur beten de D3 Instappertjes het spits af.
Gelukkig waren de meiden minder zenuwachtig dan bij de eerste wedstrijd, ze lieten mooie oefeningen zien. Diana Hill werd beloond met een 3e prijs.

Bij de Pupillen 1 D4 was duidelijk te zien dat de meiden hard geoefend hadden om hun oefening te verbeteren. Samantha van der Meer werd netjes 4de, helaas kwam ze 0,45 punten te kort om eilandkampioen te worden. Maar alsnog een super prestatie! Sofie de Jong turnde een mooie stabiele wedstrijd, en won terecht een zilveren medaille.

Bij Pupillen 2 D4 turnden de meiden allemaal een geweldige wedstrijd. Het niveau was erg hoog, en de meiden kwamen allemaal goed mee. Esmee van Wijland behaalde zelfs een 2de plaats, en kreeg ook nog de titel van eilandkampioen!!

Bij de Jeugd 1 D4 turnden alle meiden betere oefeningen dan bij de vorige wedstrijd. Vooral bij sprong was het verschil duidelijk zichtbaar. Bij balk wist iedereen de lange oefening te onthouden en zonder grote fouten te turnen, hoewel de rol op de balk bij een enkeling mis ging. Elaysha van der Sluijs turnde heel stabiel een prachtige balkoefening en behaalde ook deze keer de hoogste score en won daarmee zowel de eerste prijs als het eilanden kampioenschap.

Bij de keuze oefenstof Jeugd 2 werd het nog even spannend voor Lianna Ruisch. Bij de vloer miste zij een acroserie maar turnde verder een hele mooie oefening. Met een score van 42,95 won zij de zilveren medaille en greep met een verschil van maar 0,05 net naast het eilanden kampioenschap.

Bij de Junioren keuze H werd Elise Danko 3e en zij haalde de hoogste score op sprong in haar niveau.

De senior dames die uitkwamen in keuze oefenstof niveau G bleven heel dicht bij elkaar. Nummers 1, 2 en 3 scheelden maar 0,15 met elkaar. Met strakke en stabiele oefeningen op vloer en balk wist Renske Gorissen de 1e plaats te bemachtigen. Puck Molenburg behaalde zilver en hoewel ze deze keer iets minder strakke oefeningen turnde dan bij de vorige wedstrijd werd Puck met een verschil van 1,85 overtuigend eilandkampioen.

Uitslagen:
Uitslagen TuCo recreatie meisjes 25-11-2017

Foto’s:
[cycloneslider id=”tuco-25-11-2017″]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *