Eilandentitels voor KDO-Sport

De turncompetitie bestaat uit twee meerkampwedstrijden, waarin je je ook nog kunt plaatsen voor toestelfinales. Afgelopen zaterdag werd de laatste meerkampwedstrijd door de jongens en selectiedames gehouden in de turnhal. De jongens starten lekker vroeg in de ochtend. Mooi, want dan is iedereen op zijn best! De recreatie jongens mochten als eerste en hebben het super gedaan. Milan van den Berg werd zelfs 1e in zijn categorie. Met juryleden te kort mochten de selectiejongens eerst de onderdelen ringen, voltige en vloer doen. Dit ging erg goed, soms met een val, maar dat houdt de jongens niet tegen.
De volgende onderdelen waren sprong, brug en rekstok en hier waren de jongens goed vooruit gegaan. Je kon het eraan af zien dat ze hard hadden getraind! Ook bij de selectiedames werd hard gewerkt en was er een duidelijke vooruitgang te zien. Gedurende de hele dag werden er mooie oefeningen geturnd, met nieuwe elementen. De resultaten van de tweede turncompetitie waren goed en soms verrassend. Aan het einde van de dag telden we voor KDO-Sport maar liefst 21 medailles.
Achteraf is gebleken dat er bij de senioren iets misgegaan was, waardoor Celine nog een bronzen medaille ontvangt, dus de 22e medaille. De deelnemer uit elke categorie met de hoogste totaalscore van beide wedstrijden werd Eilandenkampioen en won een beker. De bekers werden uitgereikt aan 14 KDO’ers: Wald de Bruin, Sem van Heeswijk, Marijn Prooij, Lynn vd Boogert, Yasmia Faye Kil, Gwen Vaal, Mara Doornhein, Saskia van Erk, Lorena Willemse, Roxy van Dijk, Lian Schout, Anne Sloekers, Isa Leensvaart en Sophie van Seters.

Vol spanning wachten de deelnemers af op welke toestellen ze in actie mogen komen op zaterdag 9 december in turnhal de Fazant.

Uitslagen:
Recreatie jongens 18-11-2017

Selectie jongens 18-11-2017

Uitslag Senior D 18-11-2017

Selectie meisjes 18-11-2017[6]

N.B. Voor de Dames senior D is er een apart bestand omdat de uitslag in het verzamelbestand niet klopt.

Foto’s:
[cycloneslider id=”tuco-18-11-2017″]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *