Het werd een gedenkwaardige avond op 30 juni 2017. Onze trainer Peter Souren werd verrast met een surprise party ter gelegenheid van zijn afscheid van ons aller KDO-Sport…

In augustus 1981 begon Peter als fulltime trainer bij KDO-Sport. Uit het verre Limburg verhuisde hij met zijn gezin naar Hellevoetsluis. Wat hij, behalve zijn gezin, ook meebracht was zijn Limburgse tongval die in het begin bij een aantal kinderen de opmerking ontlokte: ‘De nieuwe trainer is heel aardig maar waarom praat hij buitenlands’.

Gelukkig wende iedereen al snel aan het charmante Limburgse accent en kon Peter zich helemaal concentreren op het lesgeven. Van kleutergym tot conditietraining voor ouderen, Peter draaide nergens zijn hand voor om. Met zijn selectiejongens gooide hij hoge ogen op de landelijke toernooien waarvoor heel Nederland (door Peter  én door de ouders) doorkruist werd.

Niet minder dan 36 jaar werd lief en leed met KDO-Sport gedeeld. Dit tot genoegen van bestuur en trainerscorps want het was goed samenwerken met Peter. Over verschillende zaken had hij een heel eigen mening waar echt wel rekening mee gehouden moest worden want hij wilde bij zijn groepen echt de volle honderd procent aan talent en enthousiasme benutten.

Shutlle bus met onze vm. penningmeester Leo aan het stuur…

Om alle waardering voor Peter nog eens goed over het voetlicht te brengen werd op 30 juni (door Belinda en Sylvia) een welverdiende afscheidsreceptie georganiseerd. Met de shutlledienst werd het feestvarken, tot zijn grote verrassing, opgehaald vanaf de Turnhal en naar de foyer gebracht waar het al een drukte van belang was.

Er zijn veel handen geschud, veel cadeautjes in ontvangst genomen en veel welgemeende woorden gesproken. De drukte was overweldigend en de barmedewerkers maakten, met veel plezier, overuren.

Peter kijkt vol verbazing de overvolle foyer in…

Wethouder Hans v.d. Velde memoreert de betekenis van Peter voor Hellevoetsluis…

Een gloedvolle toespraak namens de 55+ groepen viel Peter ten deel…

Een van de vele leden die afscheid kwamen nemen…

Het trainerscorps (m.u.v. Peter die deze foto cadeau krijgt)…

Klik hier voor een persoonlijke bijdrage van Belinda…
Klik hier voor een reactie van Peter zelf…

Het tijdperk KDO-Sport / Peter Souren is op een geweldige manier afgesloten.

Peter, we zullen je missen maar… we gunnen je ook je welverdiende vrije tijd. Geniet ervan en denk nog vaak met plezier terug aan een prettige, gezellige samenwerking! Dat doen wij ook!

Hieronder een slide show met meer foto’s van deze bijzondere avond…

[cycloneslider id=”afscheid-peter-souren”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *