Zaterdag 4 juni was de laatste wedstrijd van het seizoen van de Acro groepen. We vertrokken in alle vroegte met 5 teams en jurylid Renske Gorissen naar Zierikzee voor de open Zeeuwse Kampioenschappen. Hoewel KDO niet bij de Zeeuwse eilanden hoort en met wedstrijden in het district Zuid-Holland uitkomt, werd ze wel voor deze wedstrijd uitgenodigd.

Het werd een vrolijke, ontspannen wedstrijd waarbij duidelijk werd dat elk district een voorkeur heeft voor bepaalde Acro-elementen. Erg leuk en leerzaam om te zien hoe anderen hun oefening opbouwen.

Bij de junioren tot 13 jaar deden damespaar Senna Verheul en Marit Pietjouw mee en damesgroep Isabelle van Gent, Rosalie van Gent en Laura Montbrun. Beide teams zette een mooie oefening neer, met hier en daar wat schoonheidsfoutjes. Het damespaar Senna en Marit behaalde met 30,100 een 6e plaats. En tot hun grote verrassing belandde damesgroep Isabelle, Rosalie en Laura met 27,750 op de 3e plaats en kregen de bronzen medaille omgehangen.

Bij de Senioren waren 3 damesparen ingeschreven. Bonnie de Jonge en Samantha van der Meer eindigden met 31,300 op de 11e plaats. Denise Looij en Noortje Schouten scoorden net iets hoger met 31,350 en eindigden op plaats 10.

Esra van der Linden en Melanie Pierse behaalden met 32,700 een mooie 3e plaats en kregen een bronzen medaille omgehangen.

De acroteams samen met hun trainster Belinda, kunnen terug kijken op een succesvol seizoen.

[cycloneslider id=”2-x-brons-voor-de-acroteams”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *