21 juni was een spannende dag voor Eugenie den Braasem en Joleine van Es. Deze twee dames deden op deze warme dag het trainers examen niveau 3 van de KNGU. Dit felbegeerde diploma geeft de bevoegdheid om les te geven bij gymnastiek- en turnverenigingen. Na het praktijk examen volgde nog een eindgesprek. Alle aanwezigen wachten samen met Willem Nanuru enigszins gespannen af wat het oordeel van de examinatoren zou zijn. Zowel Eugenie als ook Joleine bleken met lof geslaagd te zijn. Volgens hun stagebegeleider, onze eigen Peter, een super prestatie. Na het tekenen van het felbegeerde diploma, kregen de geslaagden bloemen van Willem en de felicitaties van de aanwezigen aan de kersverse gymnastiek trainsters.

[cycloneslider id=”trainerscorps-uitgebreid”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *