Turnen in Ahoy Rotterdam, dat geeft toch een mooi gevoel. Net weer even wat specialer dan gewoon in een sportzaal. Pupil 2 N1 turnsters Ika van de Pol en Charlize Klop en ook Senior 2e divisie turnster Joleine van Es mochten daar een wedstrijd turnen. Voor de pupillen was het hun NK. Voor Joleine was het een extra wedstrijd waar ze met de 1e divisie mocht mee turnen. Alvast een voorproefje voor volgend seizoen, want dan moet ze promoveren naar de 1e divisie. Op vrijdag mochten de dames eerst nog een podiumtraining doen, om aan de toestellen en het licht te wennen.

Zaterdag was het dan zover, Charlize en Ika turnden vroeg in de ochtend hun NK. Het ging niet geheel foutloos, maar hebben hele mooie dingen laten zien. Charlize turnde een hoog cijfer bij elkaar op sprong en Ika turnde een hele mooie balk oefening. Zij werden respectievelijk 23e en 19e en zijn een gave ervaring rijker.
Joleine turnde mee met de Ahoycup. Ze begon met een goede vloer, waar ze voor het eerst een dubbelsalto achterover turnde op een wedstrijd. Bij de andere toestellen probeerde ze ook wat nieuwe dingen uit. Deze lukte allemaal, alleen bij andere delen van de oefening ging het soms een klein beetje fout. Toch ook een leuke en leerzame wedstrijd geturnd en ze werd uiteindelijk 20e.

[cycloneslider id=”turnsters-in-ahoy”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *