Sanne van der Welle, Tara van Kleeff en Faye Kil hadden zich geplaatst voor de districtsfinale van Zuid-Holland 4e divisie. Zaterdag 17 juni turnden de 36 beste turnsters van Zuid-Holland de finale.
Alle drie de turnsters begonnen met een goede brugoefening. Sanne kreeg het hoogste cijfer van de dag, 13.95 punten. Bij de balk maakte Sanne wat kleine foutjes. Tara turnde een super balkoefening en werd beloond met  13.00 punten. Bij Faye ging de balkoefening netjes. Ook de vloeroefening ging goed.
Ze lieten alle drie  een arabier flikflak zien. Bij het laatste toestel sprong trokken ze alles uit de kast. Sanne kreeg ook hier het hoogste cijfer. Faye werd 24e, Tara 20e en Sanne greep net naast de medailles, ze eindigde op een mooie 4e plaats.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *