Op 17 en 18 juni was in Ahoy het grote gymfeest. Een heel weekend konden toeschouwers en deelnemers genieten van onze mooie sport. Jordy Noordam had zich gekwalificeerd, bij de heren, voor de Ahoy cup. Het is een geweldige motivatie om op een groot podium je oefeningen te mogen en kunnen doen. Jordy had zich als laatste deelnemer bij de senioren weten te plaatsen. Het doel was om niet als laatste te eindigen. Na goed turnen heeft hij zelfs vier turners achter zich weten te houden wat een prima prestatie genoemd mag worden. Het was een geweldige ervaring wat al begon met dat het deelnemersnummer op de rug gedragen moest worden. Ook enkele dames van KDO waren deelneemsters in Ahoy. Hierover lezen jullie in een ander artikel.

[cycloneslider id=”jordy-in-ahoy”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *