Op zaterdag 10 en zondag 11 juni werd in sporthal de Slagen in Waalwijk het NK turnen voor jongens en heren gehouden. Het was op zaterdag de meerkamp, over zes toestellen, en op zondag de toestelfinale. Voor de zaterdag hadden zich drie KDO Cycle Parts turners weten te plaatsen. Met uitstekend turnen werd Tim Geuze zevende, Mitch de Vos tiende en Jordy Noordam zesde. Met deze zesde plaats mag Jordy a.s. zaterdag deelnemen aan de Ahoy Cup in Rotterdam.
Voor de toestelfinale op zondag mochten zes KDO turners deelnemen aan in totaal vijftien toestellen. Een mooie bronzen medaille was er voor Tim Geuze op ringen en voor Jordy Noordam op het toerstel rekstok. Sem van Heeswijk, Marijn Prooi, Mitch de Vos en Johan van Nimwegen waren op zondag de andere KDO toestelfinalisten. Voor al deze KDO turners waren er erg veel vierde plaatsen behaald. Door deze talrijke vierde plaatsen leek het op het NK van net niet. Dit is natuurlijk niet zo want de twee bronzen plakken bewijzen het tegendeel. Ludiek op een van de foto’s is het grote aantal ’’persfotograven’’ te zien tijdens de medaille uitreiking. Met nog de Ahoy cup voor Jordy Noordam en op 24 juni het open Zuid-Hollands Kampioenschap in Den Haag zit het turnseizoen voor onze selectieturners er bijna op.

[cycloneslider id=”kdo-cycle-parts-presteren-op-nk-turnen”]

Categorieën: Geen categorie

1 reactie

Peter · 12/06/2017 op 11:38

In bovenstaand artikel ben ik helaas Johan van Nimwegen vergeten te noemen. Johan mocht op zaterdag invallen om aan de meerkampfinale deel te nemen bij de senioren niveau 4. Hij kwam op een verdienstelijke tiende plaats. Ook al hadden wij tijdens dit NK meer verwacht toch mogen wij terugkijken op een succesvol turnseizoen, allen gefeliciteerd met de geleverde prestaties.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *