Zaterdag 10 juni heeft KDO-Sport met 2 groepen deel genomen aan de springwedstrijd van het Rayon Voorne Putten en Rozenburg. Op deze wedstrijd kwamen beide teams uit op Lange Mat, Minitrampoline, Airtumbling en Kast/Pegasus met minitrampoline.

Het jongste team, die uitkwam in de categorie jeugd en bestaande uit Samantha v.d. Meer, Diana Hill, Charlotte v.d. Linden, Elaysha v.d. Sluys, Ymke v.d. Velde, Dora Soltesz, Evangeline van Wieringen en Stephanie v.d. Meer zette een hele mooie prestatie neer en scoorde op Kast met Minitramp 14.410 pnt. Helaas was dat net niet genoeg voor een podium plekje.

De senior groep, bestaande uit Jara Dolk, Channa Bignotti, Selena Bignotti, Bonnie de Jonge, Suzanne Pierse, Renske Gorissen, Sylvia van Eck en Esra v.d. Linden wisten bij Minitrampoline, Airtumbling en Lange Mat het goud te bemachtigen.

 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *