De KDO dames selectie deed op zaterdag 20 mei met vier teams mee aan de springwedstrijden in Spijkenisse. De meiden hebben mooie shows weggegeven met spectaculaire sprongen. Het grootste applaus ging uit naar de salto op salto af van Aranka op de pegasus en een mooi uitgevoerde dubbelsalto van Isa op de minitrampoline.

In de jongste categorie 8 t/m 10 jaar behaalde KDO team 1 op alle drie de onderdelen de tweede plaats. Per toestel  was het verschil slechts 0,2 á 0,3 punten met de winst. Team 2 van KDO in de categorie 11 t/m 13 jaar werd tweede op het onderdeel pegasus en op de minitrampoline. Op de airtumblingbaan behaalden ze de derde plaats. Bij de senioren hadden we twee teams. KDO team 3 werd derde op de minitrampoline en werd 2e op de pegasus en airtumblingbaan. Team 4 won op alle onderdelen de gouden medaille.

[cycloneslider id=”springwedstrijden-selectie”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *