Met een13e plaats voor het dames paar Esra en Melanie en een 14e plaats voor dames groep Renske, Suzanne en Lianna op de 2e 1/2 finale dag van het NK Acrogymnastiek hebben de dames een mooi resultaat behaald.

Renske, Suzanne en Lianna beten met hun vrolijke disco oefening op ABBA het spits af en kregen met hun spetterende oefening een glimlach op het gezicht van de jury. De oefening werd beloond met 32,250. Een punten aantal om trots op te zijn. Met deze punten zijn ze 14e geworden op wedstrijd dag 2 en zijn landelijk als 17e geëindigd.
Artistiek gezien werd de oefening hoog gewaardeerd, maar technisch is er nog wat ruimte voor verbetering en daar gaan de dames het komende seizoen hard aan werken. Hopelijk kunnen ze de resultaten daarvan volgend jaar laten zien.

In het aansluitende blok moesten Esra en Melanie hun oefening laten zien. Hun altijd strak uitgevoerde oefening verliep door de spanning in de eerste paar secondes niet vlekkeloos, maar met 32,300 hebben ze een score gehaald waar ze trots op mogen zijn. Deze score bracht hen op de 13e plaats op wedstrijd dag 2 en landelijk bij de damesparen op de 22e plaats.

Esra en Melanie gaan nu zich voor het komende seizoen focussen op nieuwe muziek en een nieuwe oefening. En na de vele tips die we het afgelopen seizoen hebben gehad van trainers van verenigingen die al veel langer bezig zijn, hopen ze volgend jaar weer een stapje verder te komen.

[cycloneslider id=”mooie-resultaten-acro-dames”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *