NK turnfinalisten bekend

Op zaterdag 6 mei was er voor acht KDO Cycle Parts turners de halve finale richting het NK. Deze wedstrijd werd gehouden in Hoofddorp. De eerste twaalf deelnemers per categorie kwamen voor de meerkamp finale in aanmerking. De beste zes per toestel konden zich tevens plaatsen voor de toestelfinale. Het werd een achtbaan vol emotie. De spanning was soms om te snijden. Uiteindelijk bleek Tim Geuze, vierde, Mitch de Vos, zevende plaats en Jordy Noordam zich als vijfde geplaatst te hebben voor de meerkampfinale. Koen Vink had zich reeds eerder weten te plaatsen voor het NK. Op dertien toestellen mogen de KDO Cycle Parts turners deelnemen aan de toestelfinale.

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *