7 teams hadden ingeschreven voor de oranje cup op zaterdag 22 april in Monster. Helaas moesten 2 teams deze week afmelden ivm blessures. De 5 overgebleven teams turnden geen foutloze oefeningen maar zette toch een knappe prestatie neer. 4 teams kregen het voor elkaar om op het podium te komen. Bonnie de Jonge en Samantha v.d. Meer behaalden met 32,500 in de categorie damespaar E zilver en Fay Briggeman en Beau v.d. Stel met 32.333 brons. Myrthe Streep en Eden v.d Eijk haalden met 31.767 een knappe 4e plaats.

De teams die door gaan naar de 1/2 finale van het NK werden in een plus groep beoordeeld. Esra v.d Linden en Melanie Pierse haalden met een score van 32.933 het brons bij dames paar E en Renske Gorissen, Suzanne Pierse en Lianna Ruisch mochten met 32,900 ook brons in ontvangst nemen in de categorie damesgroep E.

Trainster Belinda Gerretse mocht 4 keer de medailles bij haar teams omhangen en zij kan terug kijken op een heel succesvolle wedstrijd.

Het tweede wedstrijdseizoen van de Acrogymnastiek van KDO-sport is boven verwachting goed verlopen. Het zal uitdaging worden om de successen in het derde seizoen te evenaren.

Zaterdag 13 mei gaan team Esra en Melanie en team Renske, Suzanne en Lianna naar de halve finale van het NK acrogymnastiek.

Super goed gedaan meiden!

[cycloneslider id=”medailleregen-voor-acroteams”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *