Op Paas zaterdag werd in Nissewaard de jaarlijkse Prima Vista wedstrijd gehouden. Prima Vista betekent op het eerste gezicht. Voor deze wedstrijd hoeven de gymnasten geen oefeningen in te studeren. Er wordt op vijf toestellen twee keer een turnoefening voorgedaan waarna de deelnemers deze zo netjes mogelijk en zonder fouten moeten nadoen. Alle deelnemers kregen na afloop een diploma met daarop hun naam en de behaalde cijfers. In verschillende leeftijdscategorieën  konden Medailles worden verdiend.
Voor KDO was er goud voor: Milan v.d. Berg, Fleur v.d. Wijgaart, Lianna Ruisch en Fleur Overgaauw. Zilver was er voor: Max Boswinkel, Daan v.d. Berg en Samantha v.d. Meer. Brons was er voor: Jesper Mulders, Elaysha v.d. Sluis, Elise Rosendaal, Amber de Leur, Mara Vons en Quincy Evertse. Met deze dertien winnaars kan KDO terugkijken op een geslaagde gymwedstrijd.

[cycloneslider id=”prima-vista”]

Uitslagen:

instap
jeugd
jongens
pre-instap
pupil 1
pupil 2

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *