Op zaterdag 8 april was het alweer een druk turnweekend voor KDO. Enkele turnsters hadden in Winterswijk een landelijke wedstrijd terwijl de turners in Leusden hun landelijke kwart finale afwerkten. In Leusden traden vijf KDO Cycle Parts turners aan in drie verschillende categorieën. In elke categorie moesten de turners zich bij de eerste veertien turnen om naar de halve finale te mogen. Er bestond een reële kans dat alle KDO deelnemers hierin zouden slagen. Met een tiende plaats lukte dit Marijn Prooi, Mitch de Vos werd elfde.
Bij de senioren werd Sebastiaan Willemsen keurig derde terwijl Jordy Noordam een zevende plaats voor zich opeiste. Helaas kwam Tom Imholz 0.15 punt tekort voor de felbegeerde halve finale plaats. In totaal hebben, in de tweede en derde divisie, zich maar liefst acht KDO turners voor de halve finale op 6 mei in Hoofddorp weten te plaatsen. Op een van de foto’s een deel van onze trouwe supporters.

[cycloneslider id=”kdo-turners-blijven-succesvol”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *