Joleine van Es maakte de verre reis van Hellevoetsluis naar Bellingwolde voor de halve finale bij de 2e divisie op zondag 2 april. De zaal was klein en warm en de voorgaande wedstrijden liepen bijna een uur uit. Maar daar liet ze zich niet door uit het veld slaan. Ze begon bij sprong, voor het eerst overslag salto op de wedstrijd gestaan. Daarna goed en slim op de andere toestellen doorgeturnd en sloot af met een monster score op vloer, 13.433 pnt. Hiermee turnde ze zich naar het goud. Ook heeft ze een ticket verdient voor de toestel finale bij vloer en is ze reserve op sprong.

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

1 reactie

Peter · 05/04/2017 op 11:33

Joleine.
Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Maak in de finale je dromen waar en dan op naar Ahoy.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *